Copilasul.com - fabulele cele mai alese - portalul parintilor - mamici si tatici fabule pentru copii - copilul meu, parinti (mama si tata) vreau sa cresc mare si sanatos

Spiderman - omul paianjen 2 cele mai alese desene animate


Spiderman - omul paianjen 2 - desene animate - planse de colorat


Eroi de banda desenata

O banda desenata din anii ’50 s-a transformat intr-un film de succes. Spiderman 2 este o poveste cu actiune si romantism care ar putea incasa peste un miliard de dolari.

Spiderman revine sa salveze lumea, desi nu mai voia si nu mai avea chef sa aiba atatea responsabilitati. Dar peste toate, un nebun - frumos de altfel si talentat peste masura, Alfred Molina- nu mai are chef de lucruri frumoase si, practic, il provoaca pe Omul- paianjen sa se infrunte cu el. Bietul Spiderman este nevoit sa se intoarca la cosul de gunoi - care, culmea, n-a fost golit - sa-si recupereze costumul, cu tot cu efectele speciale, si sa o ia de la capat. Cine stie, daca n-ar fi fost Mary Jane (Kristen Dunst) poate ca efortul n-ar fi meritat.     

In Spiderman 2 actiunea devine mai trepidanta, pentru ca exploziile, catararile, surprizele sunt mai energice si mai spectaculoase. Nebunia doctorului Octavius (cu prenumele Otto, care duce cu gandul la odiosul dr. Mengele) il face sa inventeze o fuziune energetica cu organismul uman. Reuseste si se transforma in multitentacularul Doc Ock, cam rau baiatul asta.

Acum, ramane de vazut: poti sa mergi la film sa te minunezi de cuceririle stiintei in domeniul cinematografic sau poti sa te duci si sa te amuzi, caci multe dintre secvente sunt de domeniul hilarului.

Politica de confidentialitate

Copilasul.com - portalul parintilor si al copiilor - home | contact | parteneri
Home - Copilasul.com Contact