Copilasul.com - fabulele cele mai alese - portalul parintilor - mamici si tatici fabule pentru copii - copilul meu, parinti (mama si tata) vreau sa cresc mare si sanatos

Simpsons cele mai alese desene animate


Simpsons - desene animate - planse de colorat


The Simpsons
este cel mai prolific serial de animatie american, numarând 17 sezoane si peste 360 de episoade. A fost votat cel mai bun serial de televiziune a secolului 20 de catre revista "Time" în 1998 si este privit de numerosi critici drept unul din cele mai influente seriale ale tuturor timpurilor.

El urmareste aventurile unei familii destul de anormale (unul din primele motto-uri ale serialului fiind: "We put the FUN in DysFUNctional", (joc de cuvinte intraductibil în româna, o traducere cuvânt cu cuvânt ar fi: "Noi punem distractia în disfunctional") din clasa muncitoare, aruncând o privire foarte satirica asupra lumii în care traiesc.

The Simpsons ironizeaza aproape tot ce tine de cultura populara americana, majoritatea personajelor fiind stereotipuri.     
Actiunea este centrata evident în jurul familiei Simpson, formata din Homer, Marge, Bart, Lisa si Maggie însa de-a lungul anilor numarul personajelor care au aparut în serial a crescut enorm, ajungând la câteva sute. Odata ce The Simpsons a luat avânt, un numar foarte mare de celebritati cum ar fi Michael Jackson sau Dustin Hoffman si-au împrumutat vocile unor personaje episodice sau au aparut ca ele însele.

 

Politica de confidentialitate

Copilasul.com - portalul parintilor si al copiilor - home | contact | parteneri
Home - Copilasul.com Contact