Copilasul.com - fabulele cele mai alese - portalul parintilor - mamici si tatici fabule pentru copii - copilul meu, parinti (mama si tata) vreau sa cresc mare si sanatos

Scooby Doo cele mai alese desene animate


Scooby Doo - desene animate - planse de colorat


In aceasta reinterpretare live action a clasicului desen animat realizat de Hanna Barbera, regizorul Raja Gosnell îi alatura pe Freddie Prinze Jr, Sarah Michelle Geller unui personaj canin realizat prin animatie computerizata.

Gasca Mistery Inc a avut niste întelegeri din cauza comportamentului egoist al leaderului lor, Fred, si s-a despartit de doi ani. Acum, fiecare dintre ei primeste o invitatie la Spooky Island. Nestiind ca si ceilalti au fost invitati, vin cu totii si descopera un parc de distractie detinut de un barbat pe nume Mondavarious (Rowan Atkinson alias "Mr. Bean"). Acesta are nevoie de ajutorul lor: se pare ca parcul care îi afecteaza pe micii vizitatorii într-un mod foarte straniu. Fred, Daphne, Velma, Shaggy si Scooby îsi dau seama curând ca nu pot dezlega acest mister decît împreuna.

Scooby Doo este, în principal un film live action, dar care are parte de un tratament vizual tipic desenelor animate. Fanii serialului vor regasi în el toate "capcanele" pe care le asteapta, dar Gosnell parodiaza toate aceste elemente, balansând amuzamentul copilaresc cu o ironie mai matura. Scooby Doo ramâne, totusi, mai mult juvenil si jucaus decât înfricosator.     

 

Politica de confidentialitate

Copilasul.com - portalul parintilor si al copiilor - home | contact | parteneri
Home - Copilasul.com Contact